Teknologi og en bedrift du kan stole på siden 2008

Gjennomsiktige Priser
Vi forstår viktigheten av gjennomsiktige priser for din bedrift. Derfor tilbyr vi enkle prising-alternativer for våre toppmoderne kassasystemer og kasseløsninger. Vår prising er enkel å forstå og inneholder ingen skjulte gebyrer eller overraskelser. Vi mener at klare og ærlige priser er grunnlaget for et vellykket samarbeid mellom oss og våre kunder.
Se priser her
Fleksibilitet og kraftfulle funksjoner
Vi forstår at restaurantbransjen er dynamisk og krever fleksible og skreddersydde løsninger for å møte ulike behov. Våre kasseløsninger tilbyr et bredt spekter av funksjoner som kan tilpasses til din restaurant. Fra tilpassede menyer til avanserte rapporteringsverktøy, kan du stole på at du vil motta en fleksibel og kraftfull løsning som passer til dine unike behov. Med vårt kassesystem kan du fokusere på å gi dine kunder den beste opplevelsen, mens vi tar oss av resten.
Se funksjoner her
Brukervennlighet
Vi legger stor vekt på at systemet vårt skal være brukervennlig. Det skal være intuitivt og ha et brukergrensesnitt som er lett tilgjengelig, slik at det blir enkelt for deg og personalet ditt å bli kjent med og mestre systemet på kort tid. På den måten kan du fokusere på å yte den beste kundeservicen for gjestene dine.
Integrasjonsmuligheter
Vi har mange flotte partnere, og de har garantert en integrasjon som kan være til nytte for deg. Enten det gjelder økonomi, vaktplanlegging, gavekort, bordreservasjoner eller noe annet, så har vi integrasjonen som passer til akkurat det du trenger.
Finn integrasjoner her
Sikkerhet og Pålitelighet
Sikkerhet er viktig, spesielt når det gjelder å beskytte dataene dine. Vi har derfor implementert toppmoderne sikkerhetstiltak for å sikre at transaksjonene dine og kundedataene dine er beskyttet. Vårt system er også designet for å ha minimal nedetid, slik at virksomheten din kan fungere uten problemer og avbrudd.
24/7-support
Hvis du velger OnlinePOS som kassesystemet ditt, får du ikke bare et solidt kassesystem. Du får også en opplæringsperiode med en av våre dyktige ansatte. De vil veilede deg og støtte deg helt til du føler deg trygg på kassesystemet ditt. Du får også et dedikert og erfarent supportteam som alltid gjør sitt beste for å hjelpe deg gjennom eventuelle problemer - 24 timer i døgnet.
Vi vil gjerne takke for et godt samarbeid og veldig god service. Støtten er alltid på topp, og det følges opp umiddelbart. Dette betyr mye for oss som Danmarks største kjede.
Karam Ayad
Eier av Sushiart
Systemet er brukervennlig både når det gjelder å opprette produkter og knapper på kassen, samt lett å bruke for en tjener. Støtten er også god og effektiv.
Ann Qwist
Leder hos Cofoco
Vi har brukt OnlinePOS siden sommeren 2015, og har vært veldig fornøyd med tjenestene de har gitt. De har vært flinke til å gjøre ønskene våre mulige
Lars Vraa
Tidligere driftssjef hos Riccos
Sømløs integrasjon med dine favorittverktøy for restauranter
Oppdag mer enn 50+ integrasjoner fra ledende selskaper innen gjestfrihetsbransjen