Utvikler og leverandør av digitale POS-løsninger til restaurantbransjen siden 2008
OnlinePOS er en bedrift som spesialiserer seg på POS-løsninger (Point of Sale) for bedrifter i Norge. Vi tilbyr en innovativ og pålitelig løsning som er designet for å gjøre det enkelt for bedrifter å håndtere salg, lagerstyring og kundeservice.
Visjoner for OnlinePOS
Restaurantbransjen er preget av høyt tempo og kontinuerlig utvikling. Fra begynnelsen har vi søkt å imøtekomme behovene til restauranter, barer og diskoteker med et system som er tilgjengelig og oversiktlig, og som kan effektivisere arbeidsflyt og prosedyrer. I tillegg til et intuitivt system som sikrer rask oversikt over virksomheten, har vi en visjon om å tilby kundene førsteklasses service og støtte. Støttepersonellet er tilgjengelig for å hjelpe 24/7, hele året, helt kostnadsfritt. Vi ønsker å gjøre ting enklere og mer oversiktlige for kundene våre, og det gjelder også for vårt forhold til kundene.
Tilpassede POS-løsninger for unike bedrifter
Vi er stolte av å tilby vår løsning til bedrifter over hele Norge, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktet vårt for å imøtekomme behovene til kundene våre. Vi vet at hver bedrift er unik, og derfor tilbyr vi en tilpasset løsning som kan imøtekomme våre kunders spesifikke behov.